Nurmiko aiandi taastamine läheb maksma kolm miljonit eurot (5)

Loora-Elisabet Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häirekeskus sai uue aasta 18 minutil teate, et Saku vallas Juuliku teel põlevad Nurmiko aiandi kasvuhooned. Päästeamet reageeris sündmusele suurte jõududega.
Häirekeskus sai uue aasta 18 minutil teate, et Saku vallas Juuliku teel põlevad Nurmiko aiandi kasvuhooned. Päästeamet reageeris sündmusele suurte jõududega. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Jaak Ungerson, kes on Nurmiko aiandi asutaja ja juht, ütles, et ettevõtte taastamiseks läheb terve aasta ning see läheb maksma kolm miljonit eurot.

Jaak Ungerson ütles, et hävis umbes pool aiandist ning ülejäänud aiand sai kahjustusi, kuid ettevõte saab jätkata tööd umbes 5000 ruutmeetrisel kasvuhoone pinnal ja hävinud on 10 000 ruutmeetrit. 

«Jätkamiseks on vaja ehitada uued kasvuhooned. 10 000 ruutmeetrit kasvuhooneid koos sisustuse ja tehnoloogiaga maksab kolm miljonit eurot. Aega kulub minimaalselt aasta,» ütles Nurmiko juht Jaak Ungerson ERR-I uudisteportaalile.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles