Video: Bullsilt võeti pöörase lisaajalõpuga mängus viigivise, Jamesita Lakers kaotas Knicksile

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zach LaVine päästis Bullsi korra, teisel korral sai aga aeg enne otsa.
Zach LaVine päästis Bullsi korra, teisel korral sai aga aeg enne otsa. Foto: Tannen Maury / EPA / Scanpix

Korvpalliliigas NBA pidasid ülipõneva lõpuga kohtumise Chicago Bulls ja Indiana Pacers. Lisaajale läinud mängu võitis 119:116 Pacers, ehkki hetkeks jõudsid lisaaja lõpus hõisata ka Bullsi fännid.

Zach LaVine tabas 3,9 sekundit enne normaalaja lõppu kaugviske, mis seisu viigistas. Lisaajal läks Bulls ette, jäi siis uuesti kaotusseisu, ent 9,9 sekundit enne lõppu tõi Lauri Markkaneni kolmene uuesti tabloole viiginumbrid. Indiana poolel võttis lõpuviske enda peale Victor Oladipo ja saatiski kauge kolmese lauapõrkest korvi.

Bullsile jäi pärast mõtlemisaega veel 0,3 sekundit, mille jooksul LaVine suutis tabada pöördelt kolmese. Bullsi fännide rõõm jäi siiski üürikeseks, sest videokordus näitas, et lõpusireeni kõlades ei olnud pall tema näppude vahel veel lahkunud. Võit seega Indianale, LaVine võis rõõmustada vaid 31 punktiga Bullsi parimaks kerkimise üle. Markkaneni arvele kanti 27 punkti, Pacersile tõi Oladipo 36 punkti ning Domantas Sabonis lisas 23 punkti ja võttis 12 lauapalli.

Vigastust raviva LeBron Jamesita mängiv Los Angeles Lakers jäi kodusaalis 112:119 alla New York Knicksile. Tim Hardaway Jr. tõi võitjatele 22 punkti, Trey Burke ja Enes Kanter lisasid kumbki 16 punkti. Lakersi parim oli 21 punktiga Brandon Ingram, Kentavious Caldwell-Pope lisas 19, JaVale McGee 18 ja Lonzo Ball 17 punkti. Kümnest viimasest mängust vaid kolm võitnud Lakers on läänekonverentsis praegu viimasel edasipääsu tagaval kohal, edestades Sacramento Kingsi kahe võiduga. Knicks püsib aga võidust hoolimata jätkuvalt idakonverentsi põhjas, neist kehvem võiduprotsent on vaid Cleveland Cavaliersil.

Kõik tulemused:

  • Cleveland Cavaliers - Utah Jazz 91:117
  • Miami Heat - Washington Wizards 115:109
  • Chicago Bulls - Indiana Pacers 116:119 la
  • Memphis Grizzlies - Brooklyn Nets 100:109
  • Minnesota Timberwolves - Orlando Magic 120:103
  • Boston Celtics - Dallas Mavericks 114:93
  • Milwaukee Bucks - Atlanta Hawks 144:112
  • Phoenix Suns - Los Angeles Clippers 111:121
  • Los Angeles Lakers - New York Knicks 112:119
  • Portland Trail Blazers - Oklahoma City Thunder 109:111
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles