Kikkpoksi treener Boris Blinov: vahel pole kuhugi joosta, siis tuleb osata end kaitsta

Kelly Olesk
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annelinnas õpetab Boris Blinov naistele kikkpoksi ja enesekaitset. Kaidi Raja (vasakul) ja Gerdy Raja harjutavad treeneri valvsa pilgu all löögikombinatsioone.
Annelinnas õpetab Boris Blinov naistele kikkpoksi ja enesekaitset. Kaidi Raja (vasakul) ja Gerdy Raja harjutavad treeneri valvsa pilgu all löögikombinatsioone. Foto: Margus Ansu

Kooli ajal oli tartlane Boris Blinov kergejõustiklane. Spordipoisina pidas ta end piisavalt tugevaks, ent nii mõnigi kaklus lõppes ikka lõhkise huulega. See lõi noormehe enesekindluse kõikuma ja ta läks kikkpoksitrenni.

Sealgi oli algus raske. Pärast kümmet aastat võitluskunstiga tegelemist hakkas Blinov Annelinnas Naisteklani klubis naistele kikkpoksi ja enesekaitset õpetama. Nüüd, seitse aastat hiljem, on osa naisi andnud märku, et sooviksid võistelda ning 26. jaanuaril on neil selleks Tartus kikkpoksivõistlusel ka võimalus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles