Inglismaa neljanda liiga klubi šokeeris karikavõistlustel hiljutist Inglismaa meistrit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Newport County ründaja Padraig Amond tähistab võiduväravat.
Newport County ründaja Padraig Amond tähistab võiduväravat. Foto: GEOFF CADDICK / AFP

Täna toimunud Inglismaa karikavõistlustel said kõrgliiga meeskonnad Leicester ning Fulham ootamatud kaotused tugevuselt neljanda liiga meeskondadelt.

Leicester kohtus Newport Country’ga, kui koduväljakul mänginud Newport suutis kohtumist juba 10. minutil Jamille Matt’i väravast juhtima asuda. Leicester suutis lõpuks 82. minutil Rachid Ghezzali väravast seisu viigistada, aga mõned minutid hiljem mängis Marc Albrighton karistusalas palli käega ning teenitud penaltist tõi Newportile 2:1 võidu Padraig Amond.

Ka Fulham jäi neljandas liigas palliva Oldhami vastu hätta. Kuigi Fulham asus ise teisel poolajal kohtumist Dennis Odoi väravast 1:0 juhtima, suutis Sam Surrige seisu viigistada 14 minutit enne kohtumise lõppu. 84. minuil oli Fulhamil kasutada penalti, mida Aleksandar Mitrovic aga sisse ei löönud ning neli minutit hiljem tõi Callum Lang Oldhamile 2:1 võidu.

Kõrgliiga klubidest oli aga edukas Manchester City, kes alistas Inglismaa esiliigas mängiva Rotherhami kogunisti 7:0. Väravad said selles kohtumises kirja Raheem Sterling, Phil Foden, Gabriel Jesus, Riyad Mahrez, Nicolas Otamendi ning Leroy Sane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles