Parima režissööri kategoorias pälvis Kuldgloobuse Cuarón

, BNS-i välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mehhiko filmirežissöör Alfonso Cuarón pühapäeval California osariigis Beverly Hillsis USA parimate filmi- ja teleauhindade auhinnagalal.
Mehhiko filmirežissöör Alfonso Cuarón pühapäeval California osariigis Beverly Hillsis USA parimate filmi- ja teleauhindade auhinnagalal. Foto: Reuters / Scanpix

 USA tänavuse filmi- ja teleauhinna Kuldgloobuse võitis pühapäeval parima režissööri kategoorias Alfonso Cuarón filmi eest "Roma".

USA tänavuse filmi- ja teleauhinna Kuldgloobuse võitis pühapäeval parima režissööri kategoorias Alfonso Cuarón filmi eest "Roma".

"Roma" tunnistati California osariigis Beverly Hillsis korraldatud auhinnagalal ka parimaks võõrkeelseks filmiks. 

Parima meesosatäitja Kuldgloobuse pälvis Christian Bale Ühendriikide endist asepresidenti Dick Cheneyt kehastava rolli eest muusikalis/komöödiafilmis "Asepresident" ("Vice").

Naiskõrvalosatäitja kategoorias tunnistati Kuldgloobuse vääriliseks Regina King rolli eest romantilises draamas "Kui Beale´i tänav saaks rääkida" ("If Beale Street Could Talk"). Parima meeskõrvalosatäitja Kuldgloobus läks aga Mahershala Alile rolli eest filmis "Roheline Raamat" ("Green Book"). 

Kõige rohkem - kuus Kuldgloobust on pühapäeval praeguse seisuga võitnud režissöör Adam McKay film "Asepresident" ja viis auhinda Bradley Cooperi debüütfilm "Täht on sündinud". 

Draamaseriaali kategoorias pälvis Kuldgloobuse kuus hooaega teleekraanidel jooksnud sari "Ameeriklased" ("The Americans"). 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles