Leedu meistriliigas lähimale jälitajale kaotanud Žalgiris palkas Hispaaniast jõudu juurde

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deon Thompson.
Deon Thompson. Foto: Juan Carlos GarcíA Mate / ZUMAPRESS.com

Kaunase Žalgirise korvpalliklubi palkas 204 cm pikkuse ameeriklasest «suure ääre» Deon Thompsoni.

30-aastane Thompson esindas viimati Hispaania meistriliigas 10. kohal olevat San Pablo Burgost, kelle ridades olid sealses liigas tema keskmised näitajad 12,2 punkti ja 5,5 lauapalli mängu kohta.

Varem on Thompson Euroliigas mänginud selliste meeskondade eest, nagu näiteks Ljubljana Union Olimpija, Berliini Alba, Müncheni Bayern, Istanbuli Galatasaray ja Belgradi Crvena Zvezda.

Mullu Euroliigas kolmanda koha saavutanud Leedu au ja uhkus Žalgiris hoiab tänavu 16 meeskonna konkurentsis seitsme võidu ja üheksa kaotusega 9. kohta, jäädes play-off-piirist ühe võidu kaugusele. 

Leedu meistriliigas asub Žalgiris 15 võidu ja kahe kaotusega napilt 1. kohal. Pühapäeval jäädi koduväljakul pärast teist lisaaega 93:98 alla Klaipeda Neptunasele, kes paikneb kümne meeskonna konkurentsis 14 võidu ja kolme kaotusega Žalgirise järel 2. positsioonil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles