Melania Trump jagab Valge Maja köögis salajuhiseid – Donald ei tohi sellest midagi teada (2)

Liia Merino
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Melania ja Donald Trump.
Melania ja Donald Trump. Foto: 1st Lt. Leland White / ZUMAPRESS.com

Barack Obama oli distsiplineeritud ja sõi igal õhtul täpselt seitse soolamandlit. Ka George W. Bush hoidis end mägirattasõidu ja aiatööga oma Texase rantšos vormis. Mis puudutab aga Donald Trumpi, siis on tema lemmikuks kiirtoit:  McDonald’si  Big Mac või ämbritäis Kentucky Fried Chickeni krõbekana.

Melania Trump, kes alustab päeva rohelise smuutiga ja sööb vähemalt seitse puuvilja päevas, üritab ka abikaasale head mõju avaldada. 

Endine modell laseb Valge Maja köögis abikaasale tervislikumaid toite valmistada, kuid muidugi ei tohi härra Trump sellest midagi teada, kirjutab DerWestenDe.  

Trumpi tütrele, Ivankale peaks see samuti meeldima. Juba paar aastat tagasi väljendas ta muret isa elustiili pärast. «Mulle meeldiks, kui ta sööks tervislikumalt ja teeks ka mõne jalutuskäigu,» ütles ta tookord. 

Foto: Chris Kleponis / ZUMAPRESS.com

Trump on vaimselt vormis, ent peaaegu rasvunud

Trumpi ihuarst  dr Ronny Jackson kinnitas, et kuigi 72aastane Trump on vaimselt heas vormis, tuleks tal end rohkem liigutada. 190 cm pikk Trump kaalus eelmise aasta algul 108,4 kilogrammi, mis annab kehamassiindeksiks 29,9. Kategooria «rasvumine» algab 30 juures.

Dr Ronny Jackson ütles, et president peaks aasta jooksul kuus-seitse kilo alla võtma. «Mõned inimesed teevad trenni, teised mitte» ütles ta. «Teiste jaoks ei ole see osa nende päevakavast. Ja ma ütleksin, et ta kuulub praegu sellesse teiste-kategooriasse.»

InStyle'i sõnul arvab president ise, et kõik on tipp-topp korras. «Ma teen trenni. See tähendab ma käin, ma teen seda, ma teen toda. Ma jooksen naabermaja ukseni. Ma teen rohkem trenni, kui inimesed oskavad arvata.» 

Vahepeal on Trump palganud  endale toitumiseksperdi ja asendanud näiteks steigi, mis on tavaliselt kaetud rohke ketšupiga, hoopis Doveri merikeelega. 

President püüab süüa rohkem juurvilju, kuigi pole teada, kui palju ja milliseid.

Ta sööb pärast golfiringi küll juustuburgerit, kuid eemaldab ÜHE saiapoole.  

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles