USA lapsehoidja tagastas emale magava imiku pähe surnud lapse (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marissa Tietsort.
Marissa Tietsort. Foto: / AP/Scanpix

Lapsehoidja Ühendriikides seisab silmitsi mõrvasüüdistusega, sest politsei sõnul suri tema hoole all olnud kahekuune laps tömbi esemega tehtud löögi tagajärjel, vahendab HuffPost.

28-aastane Marissa Tietsort üritas imiku surma varjata ja maskeeris lapse emale tagastades nii, et tundus, et ta magab.

Wisconsini osariigi politseinike sõnul suri kahekuune poiss mitme tömbi esemega pähe saadud löögi järel ja Tietsort teadis last tagasi viies, et ta on surnud.

Väidetavalt riietas lapsehoidja surnud poisi talvetunkedesse ja kinnitas ta auto turvatooli ning suundus poiss-sõbragai McDondaldsisse sööma. Seejärel last emale üle andes tõmbas Tietsort poisi silmadele talvemütsi, et varjata tema surma.

Aeg oli politsei sõnul tol hetkel hiline ja ema pidas täiesti normaalseks asjaolu, et laps magab.

Tietsort, kel on viis last ja kes on taas lapseootel, on varemgi laste väärkohtlemise eest karistada saanud. Wisconsini sotsiaaltöötajad viisid endaga kaasa neli tema lastest, kui naise poiss-sõber ametivõime nende väärkohtlemisest teavitas.

Imiku lahkamise läbi viinud patoloogi Robert Colissi sõnul leidis ta ohvri kehalt lisaks peavigastusele ka murtud sabakondi, mis tähendab, et tema suhtes kasutati märkimisväärset jõudu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles