Kaja Kallas: Eesti 200 alustas oma kampaaniat Vene kaardi kasutamisega (3)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kallas. 
Kaja Kallas. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Reformierakonna juht ja peaministrikandidaat Kaja Kallas kritiseerib Eesti 200 vastuolulist reklaami.

«Eesti 200 juhid on oma varasemates sõnavõttudes korduvalt kritiseerinud teisi erakondi n-ö Vene kaardi kasutamise eest. Ometi alustasid nad oma valimiskampaaniat just sellise provokatsiooniga. Tuleb paraku tõdeda, et Eesti 200 puhul kehtib tõdemus – käitu minu sõnade, mitte tegude järgi.

Rahustuseks võib öelda, et tegelikkuses ei ole eestlaste ja venelaste suhetes selliseid lõhesid, nagu Eesti 200 oma valimiskampaaniaga näidata soovib. Olen alati öelnud, et eestlastel ja muukeelsetel inimestel, kes peavad Eestit oma koduks, ei ole erinevaid huvisid – nii eestlased kui venelased soovivad, et siin oleks turvaline elada, et siin oleks tasuva palgaga töökohad ja lapsed saaksid hea hariduse. Taolised kampaaniad on sellise mõtteviisi täielik vastand ja teevad ühiskonna sidususele pigem halba. Oleksin oodanud uue erakonna juhtidelt sisukamat algust. Valimisvõitluses ei tohi ära unustata ka Eesti pikka vaadet!» arvas Kallas.


 

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles