Karl Robert Saluri alustab uut hooaega Eestis

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl Robert Saluri mullusel Berliini EMil kuulitõukesektoris.
Karl Robert Saluri mullusel Berliini EMil kuulitõukesektoris. Foto: Liis Treimann

Eesti kümnevõistleja Karl Robert Saluri teeb tänavuse hooaja avapaugu Eestis, kui osaleb 20. jaanuaril toimuvatel talvistel Eesti klubide karikavõistlustel. Samuti kavatseb ta osa võtta 2. ja 3. veebruaril peetavatel mitmevõistluse meistrivõistlustel.

«Sõidab Ameerikast kohale mõlema võistluse tarbeks esialgu oma kulu ja kirjadega. Muidugi loodab, et mitmevõistlusele tulekuks leiab lõpuks toetust vähemalt teivaste transpordiks, aga kui selgub, et pole sedagi väärt, siis teeb kõik selleks, et vähemalt auhinnarahadega tagasi sõita. Teeb isegi siis, kui teivaste transpordile toetuse saab,» kirjutas Saluri ema Iiris blogis «Kuimetsa kuld».

«Toetust nuruda, loota ja saada on keeruline, kui sul eriti midagi ette näidata ei ole. Eelmine aasta läks nagu ta läks. Üht-teist ju läks, aga mitte seal, kus oleks pidanud ja enam lootnud. Oli käega löömise meeleolusid ja uut eneseleidmist, mille pealt stardib nüüd Eestis,» lisas ta.

Mullu augustis Berliinis toimunud Euroopa meistrivõistlustel ei saanud 25-aastane Saluri kettaheites tulemust kirja ning jättis hooaja põhivõistluse pooleli, ehkki oli enne seda esikümne konkurentsis. «Sellist asja pole kunagi juhtunud,» ütles Saluri toona Eesti ajakirjanikele. «Vahet pole, mis esimesed kuus ala olid. Sain nulli.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles