Türgi mees ütles lahti venelannast tüdruksõbra lapsest: ma ei taha kasvatada vaenlast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Türgi mees ei taha osaleda venelannast tüdruksõbraga saadud lapse kasvatamises.
Türgi mees ei taha osaleda venelannast tüdruksõbraga saadud lapse kasvatamises. Foto: ALEXEY MALGAVKO / Sputnik / Scanpix

Venelannast naine andis kohtusse Türgi mehe, kes keeldub osalemast nende ühise lapse kasvatamises. Mehel on isaametist kõrvalehoidmiseks kummaline põhjendus - ta ei taha kasvatada vaenlast.

Venemaa kodanik Daria Biriukova kohtus 2015. aastal türklase Erkan Akıllıga ja alanud suhtest sündis 2017. aasta märtsis laps.

Paraku lõpetas Akıllı naisega suhtlemise pärast rasedusest teadasaamist. Põhjenduseks tõi mees asjaolu, et ei taha osaleda vaenlase kasvatamises.

Naine esitas mehe vastu kohtusse kaebuse: «Ta ei kuula oma südametunnistust. Ta ei ole lapse vastu huvi tundnud,» ütles naine kohtuistungil.

Ta nõuab mehelt 15 000 Türgi liiri ehk ligikaudu 2500 euro suurust igakuist hüvitist. Seejuures viitas naine mehe edevusele ja tõdes, et see summa on väiksem kui mehe poolt igal nädalal riietele kulutatav summa.

DNA test kinnitas, et Akıllı on lapse isa, aga sellest hoolimata ei soovi ta lapse kasvatamises osaleda.

«Meie suhe ei kestnud nädalatki. Ma ei lubanud talle kunagi, et abiellume ega öelnud, et armastan teda. Ta kasutas last minu vastu, nõudis raha ja kaebas mu eitava vastuse pärast kohtusse,» ütles mees. «Ma ütlesin talle, et ei taha last. Ma ei taha kasvatada endale vaenlast. Laps mõistab seda, kui suureks saab.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles