Politsei nõuab kümme aastat koomas olnud ameeriklanna sünnituse järel DNA teste (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imik.
Imik. Foto: The Image Works / TopFoto / Scanpix

Arizona osariigi politsei nõuab kõikidelt Phoenixi hoolekandeasutuse meestöötajatelt DNA teste pärast seda, kui kümme aastat koomas olnud patsient tõi ilmale poja.

Arizona osariigi politsei on alustanud juurdlust juhtumi asjus, kus kümme aastat koomas olnud Hacienda HealthCare hoolekandeasutuse patsient sünnitas 29. detsembril poja. Politsei nõuab nüüd kohustuslikus korras DNA näidiseid kõigilt asutuse meestöötajatelt.

Hacienda HealthCare`i direktor Bill Timmons teatas esmaspäeval ametist lahkumisest.

Naise sünnitusest teatas esmalt veebileht azfamily.com. Uppumissurmast pääsemise järel koomasse langenud naise isikut pole avalikustatud, samuti pole teada, kas tal on lähedasi.

Samuti tekitab küsimusi, kas hoolekandeasutuse töötajad olid naise rasedusest teadlikud.

Asutuse juhatuse liige Gary Orman nimetas juhtumit kohutavaks ning nõudis asjas täielikku selgust. Hacienda HealthCare lisas, et tervitab politsei algatust töötajatelt DNA testid võtta.

«Me jätkame koostööd Phoenixi politseiga ja teiste uurimisorganitega, et tuua päevavalgele faktid selles sügavalt häirivas ja pretsedenditus juhtumis,» teatas firma avalduses.

San Carlose apatšide esindajad teatasid eile, et 29-aastane naine on nende hõimu liige. Nende reservaat asub Arizona kaguosas umbes 215 kilomeetrit Phoenixist idas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles