Poolvend Thomas Markle Jr ootab Sussexi hertsoginna Meghanit oma pulma

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Markle Jr ja ta kihlatu Darlene Blout
Thomas Markle Jr ja ta kihlatu Darlene Blout Foto: twitter.com

Briti Sussexi hertsoginna Meghani poolvend Thomas Markle Jr abiellub märtsis oma kallima Darlene Bloutiga, keda ta kosis 2018. aasta detsembris. 

Poolvend saatis pulmakutse ka poolõele, Sussexi hertsoginna Meghanile ja ta mehele, prints Harryle, teatab thesun.co.uk. 

Sussexi hertsoginna Meghan ja prints Harry 2018. aasta oktoobris Fidžil Suvas
Sussexi hertsoginna Meghan ja prints Harry 2018. aasta oktoobris Fidžil Suvas Foto: Phil Noble / PA Wire/PA Images/Scanpix

Vend loodab, et Meghan ja Harry tulevad ta pulma, sest siis on võimalus Markle’ite perekonnas tekkinud lahkhelid selgeks rääkida.

Meghan ja Harry abiellusid 19. mail 2018, kuid Meghan ei kutsunud peal ema Doria Raglandi teisi pereliikmeid oma pulma.

Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan 19. mail 2018, mil nad abiellusid
Prints Harry ja Sussexi hertsoginna Meghan 19. mail 2018, mil nad abiellusid Foto: Paul Ellis / AP/Scanpix

Ta plaanis alguses kutsuda ka oma isa Thomas Markle Sr, kuid isa ümber lahvatas paparatsofotode skandaal.

Thomas Markle ja tütar Meghan Markle olid aastate eest nagu sukk ja saabas
Thomas Markle ja tütar Meghan Markle olid aastate eest nagu sukk ja saabas Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Nii Thomas Markle Jr kui Samantha Markle on oma poolõde, Sussexi hertsoginna Meghanit alates ta abiellumisest prints Harryga karmilt kritiseerinud, nimetades teda ülbeks tõusikuks.

Samantha Markle
Samantha Markle Foto: Kuvatõmmis/Youtube

«Usun, et minu pulm toob pere kokku ja probleemid saavad lahendatud. Loodan, et kohale tulevad nii Meghan, Harry kui isa Thomas Sr. Isa ja Meghani kohtumine võib aidata neil erimeelsused seljataha jätta,» lausus Thomas Markle Jr.

USA meedia teatel peaks Thomas Markle Jr ja Darlene Blout abielluma Las Vegases. Markle Jr ja Blout on olnud koos paar aastat, sattudes mitmel korral vägivallatsemise tõttu politsei vaatevälja ja neid on arreteeritud. 

Thomas Markle Jr ja ta kihlatu Darlene Blout
Thomas Markle Jr ja ta kihlatu Darlene Blout Foto: twitter.com

Darlene Blouti vägivallajuhtum jõuab veeruaris kohtusse. Blout ründas 2018. aasta juulis Markle Jr, tekitades talle kehavigastusi.

«2018. aasta on olnud meile raske. Oleme olnud tipus, kuid siis kukkunud sügavikku, kuid oleme oma probleemid lahendanud ja seljataha jätnud. 2019. aasta on kindlasti parem,» teatas Thomas Markle Jr.

Sussexi hertsoginna lähikondlaste arvates ei lenda Meghan märtsis USAsse poolvenna pulma, kuna ta on lapseootel. Kinnitamata andmetel peaks Meghani laps sündima aprillis.

Sussexi hertsoginna Meghan külastas 2018. aasta detsembris Londonis kuningliku pere patronaaži all tegutsevat varjupaika
Sussexi hertsoginna Meghan külastas 2018. aasta detsembris Londonis kuningliku pere patronaaži all tegutsevat varjupaika Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment/Scanpix
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles