Ronaldo endine tüdruksõber asus rünnakule: ta on psühhopaat, kes lubas mind tükkideks lõigata

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Francisco Seco / AP

Cristiano Ronaldo vägistamisskandaal ameeriklanna Kathryn Mayorgaga ootab endiselt lahendust, kuid nüüd astus Mayorga kaitseks välja ka jalgpallitähe endine kallim, Big Brotheri staar Jasmine Lennard.

Lennard ja Ronaldo olid paar kümme aastat tagasi ning kuigi vahepeal on nende omavaheline kontakt vähenenud, on hakatud viimaste kuude jooksul rohkem suhtlema. Lennard otsustas oma mõtteid väljendada Twitteris ning kinnitab, et on Ronaldo süüs kindel.

Jasmine Lennard
Jasmine Lennard Foto: Yui Mok / PA Wire/Press Association Images

«Olen valmis Mayorgat ja tema juriste igakülgselt vägistamissüüdistuse osas aitama. Ma ei kavatsegi enam niisama istuda ja tema (Ronaldo) valetamist taluda! Teen kõik, et õiglus jalule saaks. Mul on olemas sõnumid ja helisalvestused, mis näitavad tema tegelikku loomust.»

Näiteks lubas neiu väitel Ronaldo juhul, kui Lennard kohtunuks kellegi teisega, ta ära röövida või teda tükkideks lõigata, kotti pista ning jõkke visata. «Jah, mul on kõigest tõendeid. Ta on psühhopaat!»

Lennardi väitel on Ronaldo saatnud talle lisaks sadu sõnumeid, millest paljud seksuaalse alatooniga. Samas on ta ka ülbitsenud, et pääseb kõigest puhtalt, sest maailm armastab teda, eriti aga Portugal.

«Tema laste ja nende emade ümber on suur hulk valesid. Ta on KIUSAJA ja VALETAJA. Kogu tema elu on vale. Kuradi psühhopaat!»

Ronaldo advokaadid rõhutavad siiani, et Mayorga oli 2009. aasta 13. juuli varahommikul toimunud seksuaalvahekorraga nõus. Nad väitsid ka, et Der Spiegeli artiklid on sündinud võltsitud dokumentide põhjal. Ajakiri rõhutas, et nende käsutuses on mitu dokumenti ja neil pole põhjust kahelda nende autentsuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles