Fotod: M-Sport näitas uue väljanägemisega WRC-masinat

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
M-Spordi tänavused piloodid saavad võimaluse sõita MM-sarjas uue väljanägemisega Ford Fiesta WRC-masinaga.
M-Spordi tänavused piloodid saavad võimaluse sõita MM-sarjas uue väljanägemisega Ford Fiesta WRC-masinaga. Foto: M-Sport/Twitter

Autoralli MM-sarja kuuluv M-Spordi meeskond avalikustas pildid uue väljanägemisega tänavuse hooaja Ford Fiesta WRC-masinast.

Viimati 2016. aastal kasutusel olnud nitrovärvi sinine on tagasi ning masina küljel võib märgata kujutist hiljuti avatud vastsest testirajast.

«Järgmine aasta on M-Spordile väga oluline ning see kajastub auto uues väljanägemises. Meil on kavas mitmed uued projektid – ma olen tohutult uhke uue disaini üle,» sõnas pikaaegne M-Spordi pealik Malcolm Wlson, kelle asemel on alates tänavusest hooajast uus tiimijuht tema seniaegne parem käsi Richard Millener. Wilson keskenub M-Spordi äriliste eesmärkide saavutamisele. «Ma tahan tänada kõiki meie toetajaid, kuna ilma nende toetuseta me poleks suutnud maailmameistrivõistlustele osalemist jätkata,» lisas Wilson.

Täishooaja ehk 14 MM-etappi keeravad tänavu Fordi rooli britt Elfyn Evans ja soomlane Teemu Suninen. Lisaks on teada, et valitsev WRC2 sarja meister, rootslane Pontus Tidemand, on Monte Carlo ja Rootsi rallidel M-Spordi kolmanda sõitjana stardis. Veel saab väidetavalt WRC-sarjas oma võimaluse vähemalt ühel MM-rallil 22-aastane britt Gus Greensmith, kes osaleb Portugali rallil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles