Odava iluprotseduuri tagajärg: naine kannab viit paari aluspesu

Annaliis Laidre
, Teemaveebide toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Oleksii Akhrimenko / PantherMedia / Scanpix

Tomi on 33-aastane naine, kes alustas keskkooli ajal tööd eksootilisena tantsijana. Seda tööd tehes märkas ta ühel hetkel, et teised tantsijad said temast rohkem jootraha. Naine pidas selle põhjuseks asjaolu, et teistel olid suuremad tagumikud kui tal.

Tomi sõnul oli ühel tema sõbrannal plaanis endale tagumikku silikooni lasta süstida ning ta mõtles, et miks mitte sama ka ise teha. Sõbrannadel oli kokkulepe pensionile läinud meditsiiniõega, kes lubas protseduuri läbi viia ühes hotellitoas.

«Ma heitsin voodi peale pikali, samal ajal tõmbas tema välja hiiglasliku nõela. Tal olid kaasas punased plastiktopsid, mille ta täitis mingisuguse ainega,» ütles Tomi.

«Ma küsisin temalt, et millega on tegemist – õde ütles, et silikooniga. Kohati tundus asi üsna kahtlane, aga ma olin oma elus sellises punktis, kus elasin nii pööraselt ja arvasin, et ma olen võitmatu,» tõdes naine.

«Protseduur oli valus, aga ma olin tulemusega väga rahul,» tunnistas Tomi. «Mida suuremaks mu tagumik muutus, seda rohkem jootraha ma sain,» lisas ta.

Kuigi Tomi oli oma uute raha toovate kurvide austaja, siis oleks need ta peaaegu tapnud.

Arstid viisid läbi elupäästva operatsiooni, mille käigus eemaldati süstitud aine. Operatsioon jättis naise tagumikule märkimisväärselt üleliigset nahka. Nüüd kannab Tomi patjadega aluspesu, et tagumikule üldse mingi kuju anda. Iga päev on tal jalas 4-5 kihti pükse.

Naine loodab, et arstid saavad üleliigse naha eemaldada ja tema tagumikku vormida, et ta ei peaks seda elu lõpuni varjama.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles