Austraalia lahtiste lävel: loosiratas kordas ajalugu, kas kordub ka edu? (1)

Indrek Raudkivi
, tennisehuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augustis suutis Kaia Kanepi maailma esireketit Simona Halepit US Openil šokeerida. Kas välk lööb teist korda samasse kohta?
Augustis suutis Kaia Kanepi maailma esireketit Simona Halepit US Openil šokeerida. Kas välk lööb teist korda samasse kohta? Foto: John G. Mabanglo/epa/scanpix

Ööl vastu esmaspäeva alustatakse kängurumaal järjekorras juba 107. Austraalia lahtisi meistrivõistlusi tennises. On meilgi, mille nimel kauem üleval olla või varem ärgata: nii Anett Kontaveit (WTA 20.) kui ka Kaia Kanepi (WTA 70.) on naiste turniiri põhitabelis.

Loos viis Kanepi avavoorus – nagu mullu US Openi avaringiski – kokku maailma esireketi Simona Halepiga. See kokkusattumus leidis äramärkimist ka eile hommikul Margaret Court areenil ametlikul loosimisel. Juhul kui Kanepi peaks oma imelist võitu kordama, ootab teises ringis ilmselgelt kergem vastane – kas Venemaal sündinud, kuid USAd esindav Sofia Kenin (WTA 56.) või keegi kvalifikatsioonikadalipust läbi tulnu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles