Järelvaadatav: Selver andis mängu käest ja teenis ootamatu kaotuse

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpalli Credit24 Meistriliigas kaotas Tallinna Selver koduväljakul 2:0 eduseisust 2:3 (25:23, 25:22, 22:25, 15:25, 11:15) Daugavpilsi ülikoolile.

See tähendab, et liidreid jahtinud Selveril on 13 mänguga kogutud 25 punkti, mis annab neile tabelis neljanda koha. Tartust jäädakse maha üheksa, Saaremaast viie ning Robežsardzest kolme punktiga. Daugavpils tõusis aga 13 punkti peale ning on tabelis kaheksandal kohal.

Enne mängu:

Selver püüab püsida liidrite kannul. Praegu ollakse tabelis kaheksa võidu ja nelja kaotusega neljandad, nii Robežsardzel kui ka Saaremaal on üks võit rohkem. Tabelijuht on 13 mängus vaid korra kaotust tunnistama pidanud Tartu Bigbank, kes jäi oktoobris alla just Selverile. Tallinlaste seekordne vastane Daugavpils on tabelis tagantpoolt kolmas, omades vastupidist saldot: neli võitu ja kaheksa kaotust. Avaringis pusiti omavahel viis geimi, enne kui kindlana tundunud 2:0 edu käest andnud Selver võõrsil lõpuks siiski 3:2 peale jäi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles