«LasnaГорск»: ehe näide totrast telesarjast (2)

Andrei Kuzitškin
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artjom Firsov, Maša Polikarpova ja Toomas Tross ETV+ telesarjas „LasnaГорск“.
Artjom Firsov, Maša Polikarpova ja Toomas Tross ETV+ telesarjas „LasnaГорск“. Foto: ETV+

Seriaalist „Lasna-Горск“ on räägitud palju ja kaua. Seda on reklaamitud ühismeedias ja pea kõigis Eesti ja naaberriikide venekeelsetes ajakirjandusväljaannetes. Stseene võtteplatsilt võis pidevalt näha telekanalis ETV+.

See muidugi ei üllata, sest mõtte luua Eesti esimene venekeelne seriaal oli välja käinud just Darja Saar, nüüdseks juba endine ETV+ peatoimetaja. Darja Saar on samuti „LasnaГорскi“ tegevprodutsent. Iseenesest on tegu suurepärase ideega: kasutada olmekomöödia žanr ära vene-eesti lõimumise populariseerimiseks, põimides sisse Lasnamäe tuttavlikku keskkonda ja vürtsitades kõike sealsete elanike tunnusjoontega. Ülesanne lahendati lihtsalt: paneme kokku eesti mehe ja vene naise ning kogu perekonna elama üürikorterisse. Vanaisa Zahharov ja väimees Mihkel Tamm kehastavad erinevaid põlvkondi ning ühtlasi venelaste ja eestlaste konflikti.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles