Galerii: vandaalid ajasid Tallinna raekoja platsi jõulukuuse viltu (6)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vandaalid eemaldasid ööl vastu pühapäeva Tallinna raekoja platsi jõulukuuske kinni hoidnud kiilud, mistõttu vajus puu viltu.

«Täna öösel võtsid tundmatud isikud jõulukuuse aluselt puust kiilud, mis hoidsid kuuske kindlas asendis,» ütles Kesklinna vanem Vladimir Svet pressiteate vahendusel. «Kiilud vedelesid hommikul keset raekoja platsi. Rõhutan, et kuuse ümberkukkumise ohtu ei ole ning praegu käib töö kuuse uuesti õigesse asendisse kinnitamiseks. Seekord paneme kuuse alla lisakiilud, et neid oleks sealt raskem välja tõmmata.»

«Leppisime ka munitsipaalpolitseiga kokku, et raekoja platsil intensiivsemalt patrullitaks. Sama palvega pöördume politsei poole ja ühtlasi kutsume tallinlasi üles vandalismi märkama ning sellest teada andma,» märkis Svet, kelle sõnul suhtub linnaosavalitsus juhtunusse suure tõsidusega.

Jõulukuusk jääb raekoja platsile vähemalt veebruari alguseni.

Kommentaarid (6)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles