Kahest kaks: Annuk jätkab Rapla eesotsas kaotuseta

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla korvpallimeeskonna fännid.
Rapla korvpallimeeskonna fännid. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Rapla korvpallimeeskond sai Eesti-Läti liigas koduväljakul 77:74 (34:38) jagu Läti Ülikoolist.

Väljakuperemehed olid esimesel poolajal sisuliselt kogu aeg tagaajaja rollis ja läksid puhkepausile neljapunktilises, 34:38 kaotusseisus. Kolmanda veerandaja võitis Rapla Avis Utilitas skooriga 19:12.

Punkt-punkti heitluses kulgenud neljandal veerandajal pääses Läti Ülikool esmakordselt juhtima kaks minutit enne lõpusireeni ning poolteist minutit enne mängu lõppu olid lätlased kahepunktilises eduseisus. Otsustavatel hetkedel tabasid aga Rapla poolel Ronald Delph ja Ervin Jonats kahepunktivisked ning Sven Kaldre realiseeris vabavisked.

Linards Jaunzems vähendas 13 sekundit enne lõppu lätlaste kaotusseisu ühepunktiliseks, 74:75 peale, ent rohkem Läti Ülikool korvini ei jõudnud. Vabaviskejoonel vormistas Raplale kolmepunktilise võidu Delph. Lõppnumbrid 77:74 Raplale.

Rapla resultatiivseimad olid Jonats ja Indrek Kajupank, kes kogusid vastavalt 17 ja 15 punkti. Kaldre lisas 12, Gregor Ilves 10 ja Delph 9 silma. Läti Ülikooli parimad skooritegijad olid Jaunzems ja Renars Birkans, kes viskasid vastavalt 27 ja 20 punkti.

Rapla pidas teise mängu pärast Aivar Kuusmaa lahkumist peatreeneri kohusetäitja Toomas Annuki juhendamisel. Esimese võidu sai Rapla kolmapäeval, kui võõral väljakul saadi 85:70 jagu Valga-Valka/Maks&Mooritsast.

Rapla sai Olybet Eesti-Läti korvpalliliigas üheksa kaotuse kõrvale hooaja seitsmenda võidu, mis annab 15 meeskonna konkurentsis 10. koha. Läti Ülikool paikneb nelja võidu ja 11 kaotusega 12.-13. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles