Tehnikageenius asub Ferrarit päästma

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mattea Binotto (paremal) võtab Maurizio Arrivabenelt üle tähtsa ameti, aga ka hirmsuure vastutuse.
Mattea Binotto (paremal) võtab Maurizio Arrivabenelt üle tähtsa ameti, aga ka hirmsuure vastutuse. Foto: imago sportfotodienst/Scanpix

Suutmatus kriitilisel hetkel otsustavalt reageerida, komme otsida esimese asjana alati süüdlast ja võimetus ajakirjanikega läbi saada viisid niikaugele, et Ferrari vormel 1 võistkonna juht Maurizio Arrivabene sai uue aasta algul hundipassi. See pole üllatus, küll aga on Ferraril oht talle järglast nimetades ise kahe jalaga ämbrisse astuda.

Nädala eest teatati, et Arrivabenelt võtab ameti üle Mattia Binotto. Väljaande Gazzetta dello sport andmetel ähvardab vallandamine ka Louis Camillerit, kes on jõudnud Ferrari tegevjuht olla vaid pool aastat. Tema asemele tahab Ferrari ja FiatChrysleri kontserni juht John Elkann tuua endise tiimijuhi Stefano Domenicali, kes on viimased aasta aega tegutsenud edukalt Lamborghini tegevjuhina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles