Indoneesias sai krokodilli söötnud naisteadlane ise looma eineks (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Krokodill.
Krokodill. Foto: Caters News / Caters News Agency/Scanpix

Indoneesias sõi hiiglaslik krokodill ära naisteadlase, kes looma aedikusse tõmmati või sinna kukkus, vahendab Daily Mail.

44-aastane Deasy Tuwo üritas väidetavalt enam kui viiemeetrist looma toita. Põhja- Sulawesi provintsis asuvas uurimiskeskuses elaval Merry-nimelisel krokodillil oli söögiaeg ja Tuwo viskas talle basseini lihatükke. Pole teada, kas naine kukkus looma aedikusse või vedas krokodill ta minema.

Tuwo säilmed avastati Merry suust hiljem samal päeval.

Krokodilli toidetakse igal päeval tavaliselt liha, kala ja kanaga ning varem pole ta inimeste suhtes agressiivne olnud. Krokodill toimetati analüüsidele, et välja selgitada, kas ta sõi Tuwot või mängis lihtsalt tema kehaga.

«Tundsime huvi, mis krokodilli basseinis hulbib ja selgus, et see oli Deasy (Tuwo) surnukeha,» kirjeldas töökaaslase leidmist Erling Rumengan.

Indoneesia politsei üritab nüüd välja selgitada, kes on krokodilli omanik ja kas tal on õigus taolisi loomi pidada. Arvatakse, et loom kuulub jaapanlasest uurimiskeskuse omanikule. Juhtumi hetkel ta keskuses ei viibinud.

Lähedaste sõnul armastas laborit juhtinud Tuwo loomi ja talle meeldis nende läheduses viibida.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles