Uus ankur Lehis torkas teravalt ja Eesti tõi Guevara pilgu all võidu koju

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Che Guevara (vasakul ülal) valvsa pilgu all torkas Eesti naiskond eesotsas ankrunaise Katrina Lehisega kõik vastased läbi.
Che Guevara (vasakul ülal) valvsa pilgu all torkas Eesti naiskond eesotsas ankrunaise Katrina Lehisega kõik vastased läbi. Foto: Devin Manky/#bizziteam

Mis saaks olla parem väärt ankrunaisest? See, kui sul on neid võistkonnas kaks! Et Eesti epeenaiskond võib praegu nautida täpselt sellist olukorda, tõestas MK-etapp Havannas, kus Irina Embrichilt matšide lõpetaja rolli pärinud Katrina Lehis näitas kaks korda külma närvi, tasuks esikoht.

Epeenaised rõõmustasid viimati MK-etapi võiduga 2016. aasta Tallinna Mõõgal kodupublikut. Aasta hiljem tuli Leipzigist MM-kuld, mulluse aastanumbri sees jäi aga üheskoos esikoht võitmata: Novi Sadi EMilt naasti «vaid» pronksiga ning ka MK-etappidel pjedestaali kõrgeimale astmele ei küünitud. See iluviga parandati nüüd esimesel võimalusel Havannas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles