Külvar Mand astus Isamaa erakonnast välja ja liitus sotsidega (2)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külvar Mand
Külvar Mand Foto: Peeter Langovits

Kunagine riigikogulane ja sotsiaalministeriumi abiminister Külvar Mänd lahkus Isamaa erakonnast ja kandideerib riigikokku sotsiaaldemokraatide ridades. 

Järva vallavolikogu liige Külvar Mand astus Res Publica liitu 2002. aastal ning jäi erakonnale truuks ka pärast 2006. aastat, kui Isamaa ja Res Publica ühinesid. 

Eile astus Mänd oma koduerakonnast välja. Sotsiaaldemokraatliku erakonna meediajuht Andri Maimets ütles, et Mand läheb eelolevatele riigikogu valimistele Sotsiaaldemokraatliku Erakonna nimekirjas.

«Üle pika aja on meil erakond, kes on valmis tervishoiupoliitika eest seisma ning leidma valusatele probleemidele ka lahendusi,» ütles arst ja anestesioloog Mand.

2003. aastal valiti ta Res Publica nimekirjas isikumandaadiga Riigikogu X koosseisu liikmeks. Ta oli Riigikogu liige 2003. aasta märtsist oktoobrini, tema volitused lõppesid seoses sotsiaalministeeriumi abiministri ametikohale asumisega.

2007. aastal valiti ta Isamaa ja Res Publica Liidu eestseisuse liikmeks ja IRLi Pärnumaa piirkonna esimeheks. 2013. aasta detsembrist on ta Koeru vallavolikogu esimees ja hiljem aseesimees.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles