Klitško valmistas poksisõpradele otsekohese teatega pettumuse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Klitško viimasest matšist Anthony Joshuaga saab mõne kuu pärast kaks aastat.
Vladimir Klitško viimasest matšist Anthony Joshuaga saab mõne kuu pärast kaks aastat. Foto: ANDREW COULDRIDGE / REUTERS / Scanpix

Vladimir Klitško naasmisest poksiringi on viimastel nädalatel kõvasti sahistatud, kuid Ukraina legend kurvastas kõiki fänne, teatades, et tegu on alusetu kuulujutuga.

«Mulle meeldib end proovile panna ja tunnen tõesti, et olen veel kõigeks võimeline. Paljud on mult aprillikuus naasmist palunud ja olen teile selle eest tänulik. Aga pean ristima kõik sellised spekulatsioonid enneaegseks aprillinaljaks,» kuulutas Klitško.

42-aastane ukrainlane pidas profikarjääri jooksul 69 matši ja võitis neist 64, millest omakorda 53 nokaudiga. Viimati kaotas ta 2015. aasta novembris kohtunike ühehäälse otsusega Tyson Furyle ja seejärel 2017. aasta aprillis tehnilise nokaudiga Anthony Joshuale. Praegu otsib Joshua endale vastast 13. aprillil Wembleyl toimuvaks matšiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles