Tartu vaksali mure saab murtud tunneli ümberehitamisega (4)

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile kohtusid Tartu linna, Elroni ja Eesti Raudtee esindajad, et leida lahendus Tartu vaksali murekohtadele.
Eile kohtusid Tartu linna, Elroni ja Eesti Raudtee esindajad, et leida lahendus Tartu vaksali murekohtadele. Foto: Sille Annuk

Eile kohtusid Elroni, Eesti Raudtee ja Tartu linnavalitsuse esindajad, et arutada Tartu vaksali murekohti. Näiteks ühendab vaksali kaht perrooni tunnel, mille treppide invatõstuk on küll nüüdseks korras, aga eelmisel aastal oli mitu kuud rivist väljas. Lisaks ei ole perroonil tablood, millelt saaks näha rongiaegu.

Tartu linnapea Urmas Klaas ütles, et Eesti Raudtee pakkus kõige teravamale probleemile uue lahenduse. Nimelt on valmistanud muret asjaolu, kuidas ratastoolis, lapsevankri või jalgrattaga reisijad saaksid mugavalt perroonile.

«Nende plaan on pikendada tunnelit vaksali paremast küljest raudtee rööbaste alt läbi ning juhtida reisijad mööda mugavaid laugeid kaldteid perroonidele,» lausus Urmas Klaas.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles