Tartu avalike suhete osakonna juht liikus linnavalitsuses teisele ametikohale

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enine Tartu linnavalitsuse avalike suhete osakonna juhataja Indrek Mustimets töötab nüüd linnakantselei nõunikuga.
Enine Tartu linnavalitsuse avalike suhete osakonna juhataja Indrek Mustimets töötab nüüd linnakantselei nõunikuga. Foto: Kristjan Teedema

Möödunud teisipäeval asus seni Tartu linnavalitsuse avalike suhete osakonda juhtinud Indrek Mustimets tööle linnakantselei nõunikuna.

Mustimets ütles, et vahetas ametit omal soovil. «Nüüd saan tegeleda Tartu identiteedi ja näoga, hakates vedama neid üritusi ja ettevõtmisi, mis on seotud linna ajalooga,» sõnas ta.

Linnapea Urmas Klaas ütles, et vestlused Mustimetsaga ametikoha vahetusest kestsid ligi aasta. «Ta ise käis välja idee, et sooviks rohkem linna ajaloo ning mälupoliitikaga tegeleda,» täpsustas ta. 

Nii Klaas kui ka Mustimets kinnitasid, et ametikoha vahetus ei ole seotud Mustimetsa alluvuses töötanud endise Tartu linna maine- ja turismiteenistuse juhataja Karmen Viikmaaga, keda prokuratuur süüdistab kelmuses ja võltsimises.

Novembris avalikuks saanud süüdistusaktis seisab, et Viikmaa esitas aastatel 2011–2015 Tartu linnavalitsusele arveid teenuste eest, mida tegelikult keegi linnale ei osutanud. Väidetavalt tekitas ta sel moel linnale kahju ligi 55 000 eurot. 

Linnavalitsus kuulutas täna välja konkursi avalike suhete osakonna juhataja ametikoha täitmiseks. Kandideerijatelt oodatakse avaldusi 18. veebruarini. Uue juhataja ametisse valimiseni täidab avalike suhete osakonna juhi kohuseid protokollijuht Iris Allorg. 

Avalike suhete osakond tegeleb info vahendamisega linlastele, meediasuhtluse ja kaasamistegevustega, korraldab maineüritusi ja turundustegevust ning koordineerib Tartu välissuhteid ja turismivaldkonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles