Vaher: teede olukorraga ei saa rahule jääda (2)

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
POLITSEI- JA PIIRIVALVEAMET, TALLINN, 28.12.2015
PPA peadirektor ELMAR VAHER.
FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
POLITSEI- JA PIIRIVALVEAMET, TALLINN, 28.12.2015 PPA peadirektor ELMAR VAHER. FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Sel aastal riigi põhimaanteedel juhtunud kolmes hukkunuga avariis olid teed maanteeameti kinnitusel hooldatud vastavalt äsja karmistatud nõuetele, samas tunnistab maanteeamet, et libeduse olulist näitajat - haardetegurit mõõdavad nad alles pärast õnnetust. Politseijuht Elmar Vaheri hinnangul ei saa teede olukorraga rahule jääda.

Küsimusele, kas politsei hinnangu järgi on Eesti teed nõuetekohaselt hooldatud vastas ETV «Aktuaalse kaamera» stuudios politsei- ja piirivalveameti peadirektor Elmar Vaher, et tee olukorraga ei saa rahule jääda: «Saab paremini, kindlasti aitab meie arvates kaasa ka igasugune liiklusmärgistuse üle vaatamine,» ütles ta.

Vaher rääkis, et politsei on suurema osa oma ressursist just liikluse jälgimisse panustanud, kuid tema sõnul oleks palju abi ka elektroonilistest, automaatsetest liiklusmärkidest.

«Meie üks eesmärke on rahustada liiklust ja sellega me tegeleme praegu maksimaalsete jõududega, me oleme tõstnud kogu oma jõu liiklusesse, ka täna hommikul meie operatiivjuhid otsustasid jooksvalt ümber kogu oma ressursi, lõpetasid väga paljud tööd ja saatsid inimesed liiklust rahustama,» sõnas ta.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles