Kontaveidi teekond Austraalia lahtistel lõppes ka paarismängus

Silver Tabo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveidi teekond Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel on tänavuseks lõppenud.
Anett Kontaveidi teekond Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel on tänavuseks lõppenud. Foto: HAMISH BLAIR / EPA

Eesti esitennisist Anett Kontaveit (WTA 20.) langes Austraalia lahtistel konkurentsist ka paarismängus, kui pidi teises ringis tunnistama koos Suurbritannia tennisisti Harriet Dartiga 13. paigutusega Belgia–Rootsi duo Kirsten Flipkensi / Johanna Larssoni 6:2, 6:4 paremust.

Üks tund ja 19 minutit kestnud kohtumises lõid Kontaveit / Dart kolm ässa vastaste kahe vastu, tegid kaks topeltviga vastaste ühe vastu, kümme äralööki võitjate 20 vastu ning lihtvigu kogunes vastavalt kolm ja neli. 116 punktist võitis Eesti–Suurbritannia duo 47 punkti ja Belgia–Rootsi paar 69 silma.

Avasetti alustasid Flipkens / Larsson kohe servimurdega ning eduseisul 4:2 tegid seda uuesti, pannes esimesele setile viimaks võiduka 6:2 lõpu 31 minutiga. Teises setis andsid Kontaveit ja Dart oma servigeimi käest seisul 1:1 ning jäid viimaks alla numbritega 2:6, 4:6.

Kolmandas ringis lähevad Flipkens ja Larsson vastamisi Hiina–Horvaatia paari Han Xinyun / Daria Jurak ja teise asetusega Ungari–Prantsusmaa duo Timea Babos / Kristina Mladenovic vahelise kohtumise võitjaga.

Kontaveidi jaoks on seega tänavused Austraalia lahtised lõppenud, kuna individuaalturniiril kaotas Eesti esireket tulemusega 3:6, 3:6 valgevenelannale Aliaksandra Sasnovitšile (WTA 31.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles