Juurikas: kuidas influentserid vanasti elasid

Mart Juur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Influentserite talveõhtud mööduvad pidevas networkimises.
Influentserite talveõhtud mööduvad pidevas networkimises. Foto: Foto: Erm

Lumi tuli maha juba enne toomapäeva. Öösel paukus aiateibas pakane, metsast kostis huntide ulgumist, tuisk kraapis kondise käega seinu ja katust. Sulane läks lauda taha keha kergendama ega tulnudki tagasi.

Talveõhtud Märdi talu rehetares mööduvad tubastes toimetustes. Peeruvalgus heidab seintele varje, milles peegeldub inimeste ja koduloomade samasooline kooselu. Peremees, piip hambus ja valu ristluudes, nikerdab populaarse vide­oblogi kallal, millel on jälgijaid mitmes kubermangus. Perenaine vaaritab jahukörti. Kui kört on keedetud, postitab perenaine instasse traditsioonilise toidupildi ja jääb laike ootama. Noorem rahvas istub ninapidi telefonis ja täidab sotsiaal­meediakanaleid unikaalse sisuga. Ainult vana Ädu ei suhtle kellegagi, tema lebab paksu vaiba all, kaisus Liiva-Annus, kellega kohtus Tinderis. Legendaarne juutuuber on külm nagu kivi, tema üritust jätkavad noored ambitsioonikad influent­serid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles