Teedel on endiselt libeduse oht

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Libe tee.
Libe tee. Foto: Marko Saarm

Täna on teekatted põhi- ja suurematel tugimaanteedel valdavalt soolamärjad või soolaniisked, Põhja- ja Ida-Eestis lumised. Paiguti võib esineda ka jäiseid lõike ning teedel on libeduse oht.

Ilmaprognoosi kohaselt on täna pilves selgimistega ilm. Õhtu poole läheneb loodest tihedam sajuala, mis levib edasi kagu suunas. Koos lumesajuga on õhtuks oodata ka tuisku. Õhutemperatuurid jäävad täna päeval -7 ja +1 kraadi vahele ning teedel püsib libeduse oht.

Kuna teeolud on Eestis lumised, palub politsei juhtidel varuda sihtpunkti jõudmiseks aega, vältida võimalusel möödasõite ning kindlasti hoida pikivahet. Pikivahe annab juhile võimaluse ootamatu situatsiooni korral õigeaegselt reageerida.

Viimase ööpäeva jooksul leidis aset kolm liiklusõnnetust.

Eile kella 17.33 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt 232/7 juures, kus 64-aastane naine juhtides sõiduautot Toyota CH-R eiras liiklusmärki Anna teed ja sõitis ette peateel liikunud sõiduautole Toyota Land Cruiser, mida juhtis 25-aastane mees. Toyota CH-R juht toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse. 

Eile kella 17.57 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Jõelähtme vallas Tallinn – Narva mnt. 24. kilomeetril, kus esialgsetel andmetel sõitis buss Volvo, mida juhtis 59-aastane mees, tagant otsa tema ees reavahetusmanöövril olnud sõidukile Mercedes-Benz GLA 200, mida juhtis 25-aastane naine. Mercedes-Benz paiskus kokkupõrke tagajärjel vasakule teelt välja. Mercedes-Benzi juht toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse.

Täna veidi pärast südaööd kella 00.27 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Hobujaama - Narva mnt ristmikul, kus esialgsetel andmetel eiras 37-aastane Volvo S60 juht liiklusmärki Anna teed ja sõitis ette peateel liikunud sõiduautole Opel Zafira, mida juhtis 45-aastane mees. Volvos viibinud kaasreisijana 42-aastane mees  toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles