Uued mehed liituvad Kodukotuse seeniormeeste klubiga

Aime Jõgi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rivis Kodukotuse meesteklubi kõik jaanuarikuus sündinud poisid.
Rivis Kodukotuse meesteklubi kõik jaanuarikuus sündinud poisid. Foto: Tartu Seeniormeeste Klubi

Tartu Kodukotuse meesteklubi 16. jaanuari üldkogul võeti klubi  liikmeks vastu veel kaks meest ning nüüd on nimekirjas 114 liiget.

Klubi  president Kalev Jahnson soovis kõigile rõõmsat meelt ja aktiivset tegevust ning tutvustas kohaletulnuile alanud aasta üritusi.

Klubi asepresident Arvo Teder ja juhatuse liige Lembit Nöps autasustasid eelmise aasta turniiride võitjaid spordimedalitega.

Lauatennises oli esimene Feodor Tootsi, teine Kalev Hirmat ja kolmas Harry Otsa. Males oli esimene Jüri Raidväli, teine Vello Kaik ja kolmas Kalev Jahnson. Kabes oli esimene Vello Soomets, teine Kalev Jahnson, ja kolmas Vello Kaik ning koroonas oli simene Lembit Nöps, teine Mati Kure ja kolmas Aare Sakson. 

Spordimeeste autasustamine.
Spordimeeste autasustamine. Foto: Tartu Seeniormeeste Klubi

Juhatuse liige Enn Kivisaar rääkis omakorda Tallinna karikavõistlustele boolingus sõidu korraldamisest 29. jaanuaril, Tartu meesteklubi osaleb seal külalisvõistkonnana. Võistlus leiab aset uues Mustamäe uues spordi-  ja vaba aja  keskuses, kus kõigil  võistlejatel ja fännidel  on võimalus külastada ka moodsat 21 saunaga  Elamus-Spaad.  

Jaanuarikuu sünnipäevapoistest esines veel 75-aastane juubilar Nikolai Põdramägi humoorikate ütelustega tervisest.

Tervisest räägib dr Nikolai Põdramägi.
Tervisest räägib dr Nikolai Põdramägi. Foto: Tartu Seeniormeeste Klubi

Ergutuste ja aplauside saatel kutsuti ette kõik jaanuarikuul sündinud poisid, kes andsid  aru oma mõnusast vananemisest. Suure aplausi osaliseks sai üritustel aktiivselt tegutsev 94-aastane Einar Kuusik.

Kõlasid sünnipäevalaulud, löödi kokku klaase, maitsti suupisted ja vesteldi.

Kokkuvõtte päevast saatis Tartu Postimehele Rein Parm, pilte tegi samuti tema koos Maldo Kikkulliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles