Margus Linnamäe lõi meediaäride juhtimiseks uue firma

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajaleht Postimees 
Ajaleht Postimees Foto: Liis Treimann/Postimees

Margus Linnamäe suurosalusega UP Invest lõi kontserni omanduses olevate meediasuunitlusega firmade juhtimiseks uue haldusfirma Media Investments & Holding OÜ, mille juhatusse asusid Linnamäe ise, UP Investi juhatuse liige Sven Nuutmann ja AS-i Eesti Meedia juhatuse liige Kristel Volver. 

Linnamäe sõnul on ettevõtete ümberstruktureerimise eesmärk grupeerida konkreetses valdkonnas tegutsevad firmad ühtse juhtimise alla. Nii koondab Media Investments & Holding OÜ tütarettevõte Baltic Classifieds Group OÜ nii Eestis, Lätis kui Leedus kuulutuseäridega seotud ettevõtteid, nende hulgas näiteks Allepal OÜ-d, Diginet LTU UAB-d ja City24. 

Media Investments & Holding OÜ teise tütarettevõtte AS-i Eesti Meedia halduses on ärisuund, mis tegeleb kõigis kolmes Balti riigis süvendatult klassikalise meediaga. Nii juhib AS Eesti Meedia teiste hulgas Postimehe ja kontserni maakonnalehtede, Kanal 2 ja selle sõsarkanalite, Eesti Meedia raadiojaamade, samuti BNS Leedu, TV Net Sia, 15min UAB, SA Eesti Meedia Fondi ja Loovagentuuri tegevust. 

Media Investments & Holding OÜ alla kuuluvad ühtlasi firmad Eestis, Lätis ja Leedus, mis tegelevad monitooringuteenuste pakkumise, trükiteenuste  ja meelelahutusega, teiste hulgas AS Kroonpress, Apollo Ekraanid OÜ, Apollo Film Production OÜ, BMMG, Mediaskopas ja Leta SIA. 

Linnamäe sõnul ei tasu ettevõtete struktuuri ümberkujundamise tagant otsida varjatud soovi mõni üksus tulevikus maha müüa. «Muudatuste eesmärk on tagada senisest selgem juhtimine ja seeläbi ka ettevõtete hoogsam ja kvaliteetsem areng,» selgitas Linnamäe. 

Baltimaade juhtiva investeerimisfirmana keskendub UP Invest tervishoiu-, meedia-, kinnisvara- ja jaekaubanduse ning cleantech riskikapitali ja jaeteeninduse valdkonna investeeringutele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles