Venemaal üritati kaaperdada reisilennukit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allika sõnul võidi kaaperdada ettevõte Aeroflot Surgutist Moskvasse teel olnud reisilennuk.
Allika sõnul võidi kaaperdada ettevõte Aeroflot Surgutist Moskvasse teel olnud reisilennuk. Foto: Maxim shemetov / REUTERS / Scanpix

Marsruudil Surgut-Moskva teel olnud lennuk, mille üks reisija nõudis lennuki suundumist Afganistani, maandus Venemaa põhjaosas Hantõ-Mansiiskis, selgus lennuportaali Flightradar 24 andmetest. 

«Lennu ajal nõudis üks Surgut-Moskva liini reisija lennuki suunamist Afganistani,» ütles agentuuriga vestelnu. 

Lennunduslehekülg Flightradar kinnitas, et ettevõtte Aeroflot lennu SU1515 lennukis leidis aset vahejuhtum.

Mõni hetk hiljem kinnitas portaal, et lennuk maandus ohutult Hantõ-Mansiiski lennuväljal, mis asub ligikaudu 300 kilomeetri kaugusel lennu stardipunktist Surgutist. 

Venemaa telekanal RenTV avaldas Twitteris pildi kahtlusalusest Pavel Šapovalovist, kes väidetavalt on varem olnud politseiga kokkupuutes varguste, korrarikkumiste ja narkootikumide tõttu. 

Uudisteagentuur RIA Novosti teatas, et maandunud lennukit ootas Hantõ-Mansiiski lennuväljal terroritõrjeüksus, kes kaaperdamises kahtlustatava ja väidetavalt alkoholijoobes mehe vahistas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles