Isamaa liitus Reformierakonna juhitava Viimsi koalitsiooniga

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mari-Ann Kelam.
Mari-Ann Kelam. Foto: Toomas Huik

Harjumaal Viimsis võimul olevasse Reformierakonna, Sotsiaaldemokraatliku Erakonna (SDE) ja valimisliit Rannarahvas koalitsiooni lisandus teisipäeval erakond Isamaa ja seega on nüüdsest sealne võimuliit 15-liikmeline.

Viimsi vallavolikogu otsustas laiendada fraktsiooni «Meie Viimsi» koosseisu, teatas valla pressiesindaja BNS-ile. Senise Reformierakonna, SDE ja valimisliit Rannarahvas koalitsiooniga liitus Isamaa erakonna kolm saadikut Mari-Ann Kelam, Jan Trei ja Priit Robas. Volikogu 21 saadikust kuuluvad nüüdsest 15 koalitsiooni.

Volikogu istungil valiti lisaks asemesimees Urve Palole teiseks aseesimeheks Isamaasse kuuluv Mari-Ann Kelam, kelle poolt hääletas kohalolnud 17 saadikust 12 volinikku.

Fraktsiooni «Meie Viimsi» esimehe Märt Vooglaiu sõnul võib Isamaa otsust liituda pidada toetuseks siiani tehtud tööle. «Oleme teinud head tööd ja usume, et laienenud koosseisus suudame veelgi rohkem korda saata,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles