Margus Hunt sai ESPNilt hiilgava hinnangu

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt
Margus Hunt Foto: Bobby Ellis/AFP/Scanpix

Ameerika jalgpalli profiliigas NFL pole järgmiseks hooajaks kehtivat lepingut hetkeseisuga 709 (!) mängijal. Margus Hunt, kel lõppes kaheaastane kontraht Indianapolis Coltsiga, on portaali ESPN hinnangul nendest meestest tipmise  nelja protsendi seas.

ESPN tõi möödunud nädalal välja 50 kõige väärtuslikumat mängijat, kel pole veel tulevaks aastaks mõne klubiga lepingut sõlmitud. Juba see, et Hunt mahtus sinna valikusse, on korralik saavutus ja näitab, et eestlase karjääri parim hooaeg, kokku kuues, avaldas ekspertidele muljet. Veelgi uhkem on, et portaal paigutas Hundi oma paremusrivis täpselt keskele ehk 25. kohale!

«Kui on olemas kirjeldus väärtusliku 32-aastase kaitseliinimängija jaoks, siis võib see olla just Hunt. Esimest korda karjääri jooksul algrivistusse pääsenud Hunt sai 15 mänguga kirja viis sacki. Meeskonnad, kellele on tema gabariidid – 203 cm ja 135 kg – alati meeldinud võivad end veenda, et eestlane ongi lihtsalt hiline õitseja,» annab ESPNi ekspert Kevin Seifert eestlasele oma hinnangu.

Nimekirja koostamisel võeti arvesse mitte ainult meeste (subjektiivseid) oskusi vaid näiteks ka vanust (ideaalne olnuks 26) ja mängupositsiooni (kaitseliin ja püüdjad on väga nõutud rollid).

Hunt ise on sotsiaalmeedias teatanud, et tema sooviks hea meelega Coltsis jätkata.

NFLi vabaagenditurg avaneb 13 märtsil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles