Kanal 12 ja Postimees on algaval WRC-hooajal ametlik rallikanal

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelmist hooaega alustasid Ott Tänak ja Martin Järveoja Monte Carlo ralli teise kohaga. Kuidas läheb tänavu?
Eelmist hooaega alustasid Ott Tänak ja Martin Järveoja Monte Carlo ralli teise kohaga. Kuidas läheb tänavu? Foto: VALERY HACHE / AFP

Uus autoralli MM-hooaeg on kohe algamas! Juba homme, neljapäeval kell 20.30 saab Kanal 12 ja Postimehe vahendusel kaasa elada esimesele MM-etapi otseülekandele ja pöialt hoida Ott Tänakule ja Martin Järveojale.

Tänak ja Järveoja alustavad Toyota meeskonnas teist hooaega.  Esimene etapp Monte Carlos toimub neljapäevast pühapäevani ning nädala vältel on Kanal 12 eetris otseülekanded kolmelt kiiruskatselt neljapäeval, laupäeval ja pühapäeval. Lisaks toome vaatajateni päeva kokkuvõtted.

«Autoralli maailmameistrivõistluste tele- ja internetiõiguste omandamine kaheks aastaks tähendab suurt tööd ja vastutust, sest Ott Tänaku ja Martin Järveoja tegemised pakuvad eestlastele palju emotsioone ja suurt huvi. Näitame hooaja jooksul üle 50 kiiruskatse otseülekannetes, lisaks päeva- ja hooaja vahekokkuvõtteid, uudiseid ja kõike muud, mida autoralli MM pakkuda võib. Ühesõnaga: oleme Postimehe ja Kanal 12-ga autoralli MMi ametlik kanal," kommenteeris Eesti Meedia peaprodutsent Marko Kaljuveer. 

Soojenduseks näitab Kanal 12 täna õhtul kell 20.30 avaetapi eelvaadet, mis tutvustab kõiki meeskondi ja sõitjaid, kes sel aastal starti tulevad. Samuti saab näha, kui riukalikud on Prantsusmaa Alpide teed, kus sõidetakse Monte Carlo ralli. 

Monte Carlo ralli esimese kiiruskatse La Bréole – Selonnet (20,7 km) otseülekanne algab Kanal 12-s ja Postimehe veebis homme kell 20.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles