Mida oodata uuest Samsung Galaxy S10-st?

, Digitarga kaasautor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Google

Samsung teatas hiljuti, et nende 2019. aasta lipulaev Galaxy S10 näeb ilmavalgust juba 20. veebruaril. Vaatame üle, millised on internetis kõige suuremat kõlapinda leidnud “kõlakad” ehk mida me arvame uuest telefonist teadvat, kirjutab Taavi Õmblus tehnoloogiaportaalist Digitark. 

Ametlik pressikonverents toimub kõigest mõned päevad enne tarbijaelektroonika messi MWC ja mitte Barcelonas, kus paljud teised oma uusi seadmeid näitavad, vaid hoopis tuhandeid kilomeetreid eemal San Franciscos. Ootused juubelimudelile on suured ning kõik huvilised saavad Samsungi pressikonverentsi jälgida ka ise 20. veebruaril kell 21.00.

Oodata on vähemalt kolme uut seadet:

  • 5.8’’ S10 Lite
  • 6.1’’ S10
  • 6,4’’ S10+

Kaks viimast saavad sarnaselt eelmistele tippmudelitele servast-servani kumera Infinity Display. Hea uudis on, et uutel telefonidel ei ole palju vihatud “kulmu,” kuid sensorite majutamiseks on ekraani sees siiski väljalõige, mida Samsung kutsub Infinity-O Display-ks. S10 Lite, mis peaks olema seeria kõige taskukohasem telefon on tõenäoliselt esimene S-seeria Samsung alates aastast 2016, millel ei ole kumeraid servasid. Uutelt telefonidelt oodatakse loomulikult ka veelgi paranenud screen to body ratio’t, mis kõlab uskumatult, kuna juba S9-l katab ekraan tervelt 83,6% kogu telefoni pinnast ning hämaras ruumis tundub nagu käes ei olekski midagi peale ekraani.

Loe edasi Digitargast.

Digitark.ee/SAADE räägib tehnoloogiast ja inimestest selle taga – vaata ja mõtle kaasa!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles