Vihjed aitasid politseil tabada kohvikut röövinud mehed

Eno-Gerrit Link
, veebilehe toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häädemeeste vallas Reiu külas rööviti Piiri kauplust-kohvikut mullu 29. novembril veidi pärast kella 22.
Häädemeeste vallas Reiu külas rööviti Piiri kauplust-kohvikut mullu 29. novembril veidi pärast kella 22. Foto: Urmas Luik

Politsei tabas kolm kohalikku meest, kes poolteist kuud tagasi õhtupimeduses Pärnu linna piiril kohvikut röövisid, tungides maskide taha varjudes kallale müüjale, ja tühjendasid kassaaparaadi.

“Politsei on teinud head tööd ja just täna sai viimane, kolmas mees kahtlustuse Piiri kohviku röövis,” ütles prokurör Merike Lugna.

Prokuratuuri teatel on on kahtlustatavana üle kuulatud kolm 28–29aastast kohalikku meest.

“Üks neist on 10. detsembrist vahi all, sest tabati lühikese aja jooksul kolmandat korda autoroolist, ehkki mehel juhiluba ei ole. Kõiki kolme kahtlustame röövis, mis on toime pandud grupis. See on raske kuritegu, mille eest on süüdimõistmise korral ette nähtud vangistus kolmest 15 aastani,” ütles prokurör.

“Kuriteo uurimisel ja toimepanijate kindlakstegemisel oli politseinikele suur abi tähelepanelikest linnakodanikest, kellelt laekus mitu edasiviivat vihjet,” ütles Pärnu juhtuurija Lennart Pulk.

“Enamik Pärnumaal toime pandud rasked kuriteod, sealhulgas röövid, ei ole jäänud ega jää suure tõenäosusega edaspidigi avastamata,” märkis Pulk.

Häädemeeste vallas Reiu külas rööviti Piiri kauplust-kohvikut mullu 29. novembril veidi pärast kella 22.

Esiti avaldatud info kohaselt sisenes kohvikusse kaks näomaskis meest, kellest üks tõukas ja lõi 41aastast klienditeenindajat. Mehed lõhkusid kassaaparaadi ja võtsid sealt ligemale 250 eurot.

Politsei reageeris röövile suurte jõududega, kuid põgenenud mehi ei leitud ümbrusest ja nende tabamiseks paluti avalikkuse abi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles