USA hooldekodus viibinud teovõimetu naise rasestanud vägistaja leiti (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arizona hooldekodus aset leidnud vägistamises kahtlustatav Nathan Sutherland.
Arizona hooldekodus aset leidnud vägistamises kahtlustatav Nathan Sutherland. Foto: / AP/Scanpix

USA Arizona osariigi politsei arreteeris meesõe pärast seda, kui ühes hooldekodus viibinud äärmiselt tugeva vaimse puudega patsient sünnitas lapse, vahendab BBC.

Arizona ametivõimude sõnul kahtlustatakse Hacienda Healthcare’i nimelises kliinikus töötanud 36-aastast Nathan Sutherlandi seksuaalses rünnakus ja haavatava täiskasvanu väärkohtlemises.

Hooldekodus väikelapsest saadik viibinud 29-aastane naine sünnitas mullu 29. detsembril. Asutuse töötajate sõnul avastasid nad naise raseduse alles siis, kui ta sünnitama hakkas.

Sündinud poisslaps viibib naise pere juures.

Pärast tema sündi asus seksuaalrünnakut uurinud politsei kõigilt hooldekodu meestöötajatelt DNA proove koguma. Hacienda Healthcare’i juht astus alguses sündmuse tõttu tagasi. Selle nädala alguses teatas hooldekodu, et lahkunud on veel kaks inimest.

Patsiendi pere sõnul on naine äärmiselt tugeva vaimse puudega ja pole võimeline rääkima, kuid reageerib helidele ja suudab teha piiratud liigutusi.

Naise lähedaste advokaadi sõnul on pere juhtunust väga traumeeritud ja raevunud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles