India mees raius sõbra tükkideks ja lasi tualettpotist alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
India mees tappis oma sõbra, tükeldas ta surnukeha ja lasi tükid seejärel ühe Mumbai kortermaja tualettpotist alla.
India mees tappis oma sõbra, tükeldas ta surnukeha ja lasi tükid seejärel ühe Mumbai kortermaja tualettpotist alla. Foto: Roland and Sabrina Michaud / akg / Roland and Sabrina Michaud / akg / Scanpix

Indias vahistati oma sõbra tükkideks raiunud ja tema kehaosad tualettpotist alla lasknud mees, kirjutas uudisteagentuur AFP.

Õõvastav kuritegu avastati, kui ühe Mumbai linna kortermaja elanikud avastasid, et nende torustikku ummistavad lihatükid.

«Kogu selle lihamassi sorteerimise käigus leidsime kaks sõrme, see aitas meil mõista, et need olid inimese kehaosad,» ütles politseinik Jayant Bajbale uudisteagentuurile.

Seejärel otsis politsei läbi ühe korteri, kust tuli roiskunud haisu. Läbiotsimise käigus vahistati mees, keda kahtlustatakse nüüd oma sõbra tapmises, tükeldamises ja tema kehaosade tualettpotist alla laskmises.

«Me tuvastasime üürniku ja vahistasime ta,» ütles Bajbale.

40-aastane mees tunnistas sõbra tapmise üles ja tõdes, et põhjuseks oli väikene sõnasõda. Tapja sõnul kulus tal surnukeha tükeldamiseks kaks või kolm päeva ja lisaks kehaosade tualettpotist allalaskmisele toimetas ta osa tükke kilekottidega erinevatesse paikadesse linnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles