Tasub teada: erutava kaelasuudluse teejuht

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Wavebreakmedia ltd / PantherMedia / Scanpix

Kaela piirkonnas on palju närve, mis tähendab, et suudlus kaelale on väga rahuldustpakkuv ja ühtlasi ka hea viis partnerile oma tundeid väljendada.

Alusta suudlemist aeglaselt ja liigu vaikselt õlgade juurest ülespoole. Suudle õrnalt ja veendu, et su huuled oleksid niisked. Proovi kordamööda kergeid suudlusi ja keelega mängimist, siis puhu õrnalt, et kõik närvilõpmed tööle läheksid. Korda sama protessi ka kaela küljel, kõrvade all.

Kindlasti ei tohiks kaelasuudlusega tagasi lapsepõlve minna ja partnerit «maasikatega» õnnistada. Kerge surve on okei, aga «maasikad» tuleks ära unustada.

Meeles tuleks pidada, et ükskõik millisesse piirkonda sa partnerit suudled, on kõige olulisem pöörata tähelepanu tema reaktsioonile. Kas ta naudib seda? Tuleb ta sulle lähemale või liigub hoopis kaugemale? Kas ta hingamine kiireneb või teeb suudlus talle kõdi? Kohanda oma tegevust vastavalt partneri reaktsioonile ja oled õigel teel, kirjutab Cosmopolitan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles