Moskva: ühekordne viisa maksab 3. veebruarist 80 dollarit

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene välisministeeriumi hoone Moskvas.
Vene välisministeeriumi hoone Moskvas. Foto: Valery Sharifulin / Valery Sharifulin/TASS/Scanpix

Venemaal hakkavad 3.veebruarist välisriikide kodanikele ja kodakondsuseta isikutele kehtima ühtsed viisamaksud, ühekordne viisa maksab 80, korduvviisa 240 USA dollarit, edastas Vene välisministeeriumi konsulaarosakond.

«Selle aasta 3. veebruarist jõustub Vene välisministeeriumi 17. detsembri 2018 käskkiri № 24320 «Konsulaartoimingutega seotud tegelike kulutuste arvutamise ühtse metoodika kinnitamise kohta», Sealtpeale hakkavad välisriikide kodanikele ja kodakondsuseta isikutele kehtima ühtsed viisamaksud: ühekordne viisa maksab 80, kahekordne viisa 128 ja korduvviisa 240 USA dollarit,» seisis konsulaarosakonna Facebooki lehel.

Märgitakse, et viisa kiirmenetluse eest võetakse topelttasu.

«Kodanikud neist riikidest, millega Venemaal on sõlmitud rahvusvahelised lepingud, mis määravad viisamaksu (Euroopa Liidu riigid, Island, Liechtenstein, Norra, Šveits, Jaapan, Hiina), maksavad lepingus kirjas oleva määra alusel,» seisis teates.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles