USA politseinik lasi naiskolleegi Vene ruletti mängides maha (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Revolver.
Revolver. Foto: Caro / Therese Aufschlager / Scanpix

Meessoost USA Missouri osariigi politseinik sai süüdistuse tahtmatus tapmises, sest väidetavalt lasi ta oma naiskolleegi Vene ruletti mängides maha.

29-aastane Nathaniel Hendren tulistas politsei avalduse kohaselt oma 24-aastast kollegi Katlyn Alixit St Louisi linnas neljapäeva varahommikul. Praeguseks hetkeks on jõutud järelduseni, et Alixi elu nõudis tõenäoliselt maailma kõige ohtlikum hasartmäng ehk Vene rulett.

Alix ja Hendren olevat relvadega lollitanud ja ühel hetkel tõi meessoost ametnik välja revolvri. «Kaitstav tühjendas revolvri trummelsalve ning pani seejärel ühe padruni tagasi,» seisis avalduses. Seejärel olevat ta trumli pöörlema lükanud, sihtinud ja päästikut vajutanud.

Esimesel korral lasku ei toimunud. Siis oli Alixi kord Hendrenit sihtida, aga ka tema käes ei teinud relv pauku. Kui Hendren järgmises mänguringis päästikut vajutas, toimus lask ning Alix sai tabamuse rindu.

Katlyn Alix.
Katlyn Alix. Foto: AP / Scanpix

Samas korteris viibis ohtliku mängu ajal veel üks politseinik, kes oli enda sõnul Hendrenile ja Alixile meelde tuletanud, et nad on politseinikud ega peaks relvadega mängima. Kolmas ametnik olevat surmava lasu hetkel parasjagu valmistunud korterist lahkuma.

Mehed toimetasid tabamuse saanud Alixi haiglasse, kus naine suri. Tagantjärgi on selgunud, et mõlemad mehed oleks intsidendi ajal tegelikult pidanud tööl olema, Alix oli lihtsalt läinud korterisse, et meestega kohtuda.

Politseiülem John Hayden ei kommenteerinud seda, miks ametnikud tööajal ühe mehe koju olid kogunenud, kuid saatis mõlemad mehed sundpuhkusele. Hayden ütles juhtumi järel, et lask olevat kogemata toimunud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles