Riivo Jõgi elab muusikale poole ööpäevast

Indrek Sarapuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta huvialaõpetaja nominentide seas on ka Riivo Jõgi, kes õpetab Põlva muusikakoolis, Viljandi muusikakool ja Nõmme muusikakoolis.
Aasta huvialaõpetaja nominentide seas on ka Riivo Jõgi, kes õpetab Põlva muusikakoolis, Viljandi muusikakool ja Nõmme muusikakoolis. Foto: Indrek Sarapuu

Tänapäevaste aktiivsete muusikute põlvkond on väga toimekas ja tihti on tavalisel kultuuritarbijal raske pihta saada, mille kõigega üks andekas inimene tegeleda jõuab. Peamiselt Põlvas elav ja tegutsev Riivo Jõgi (31) jõuab olla üle Eesti nelja orkestri juht, juhendada mitut ansamblit, kirjutada heliloomingut ja arranžeerida teiste teoseid, olla laulupidudel dirigent, lavastada maakondlikku laulu- ja tantsupidu … Seda kõike on ju ometi palju!

«Mõningatel perioodidel, kui tegevused kipuvad kuhjuma, on küll tunne, et kõike on liiga palju. Kuid tegeledes millegagi, mis on südamelähedane, innustab see ka keerulisematel hetkedel end kokku võtma,» leiab noor maestro.

Töö nagu hobi ja vastupidi

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles