Ettevõtja edulugu algas saja miljoni virtuaalse narkodiileriga

Greete Palgi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA ettevõtja ja äriingel ehk riskantsematesse idufirmadesse investeeriv Roger Dickey ei plaani hoogu maha võtta, vastupidi, jaanuari alguses tuli ta lagedale uue ettevõttega.
USA ettevõtja ja äriingel ehk riskantsematesse idufirmadesse investeeriv Roger Dickey ei plaani hoogu maha võtta, vastupidi, jaanuari alguses tuli ta lagedale uue ettevõttega. Foto: Kristjan Teedema

Möödunud nädalal toimus Tartus Baltikumi suurim ärifestival sTARTUp Day, mida väisas ameeriklasest äriingel ja ettevõtja Roger Dickey. Alles mõni nädal tagasi teatas Dickey, et alustas uut ettevõtet.

Roger Dickey, guugeldades ei leia suurt teie pere kohta. Mis rolli mängisid teie vanemad selles, et olete nüüd ettevõtlusmaailmas tuntud nimi?

Mu ema on raamatukoguhoidja ja isa raamatupidaja. Kumbki neist ei teadnud tehnoloogiast suurt midagi ja kui ma esimese arvuti ostsin, pidasid nad programmeerimist ja muud arvutiga seonduvat õppimist pigem ajaraiskamiseks. Nad ei uskunud, et sellest võib kasvada välja karjäär.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles