Keskerakonna suurannetaja sai detailplaneeringu soovitud tühistamise (2)

Sander Punamäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn, 15.01.2018
Keskerakond esitas Vabariigi Valimiskomisjonile kandidaatide nimekirja Riigikogu valimisteks.
Pildil Mihhail Korb, Mailis Reps, Kadri Simson, Jaanus Karilaid.

Centre Party submits election candidate list.
FOTO: MIHKEL MARIPUU/EESTI MEEDIA
Tallinn, 15.01.2018 Keskerakond esitas Vabariigi Valimiskomisjonile kandidaatide nimekirja Riigikogu valimisteks. Pildil Mihhail Korb, Mailis Reps, Kadri Simson, Jaanus Karilaid. Centre Party submits election candidate list. FOTO: MIHKEL MARIPUU/EESTI MEEDIA Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Möödunud aasta 21. detsembril annetas Fausto Capitali aktsionär Sven Mihailov Keskerakonnale 20 000 eurot. Eelmisel nädalal tegi Tallinna volikogu Fausto Capitalile soodsa otsuse, kui tühistas ettevõttele kuuluva Sossi kvartali detailplaneeringu, kirjutas ERRi uudisteportaal.

Sven Mihailov, kellele kuulub muu hulgas kolmandik suurest kinnisvaraarendajast Fausto Capital OÜ-st, ütles, et ettevõtte soovitud detailplaneeringu otsus ja annetus ei ole omavahel seotud.

«Me oleme seal erinevate projektidega juba neli aastat nüüd toimetanud ja meil on neli või viis erinevat detailplaneeringut juba pikka aega käimas; kindlasti ei ole omavahel seotud need teemad,» märkis Mihailov.

Tallinna abilinnapea Andrei Novikov rääkis, et detailplaneeringutega seonduv on kõik täiesti tavapärane linnavalitsuse töö ja kõikides osades lähtutakse seadustest.

«Iga volikogu ma käin erinevate tühistamisega; kes nende äriühingute taga on, mul huvi puudub,» rääkis Novikov, lisades et Mihailoviga ta kokkupuutunud ei ole ja ei tea temast midagi.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles