NBA staar Anthony Davis on planeerimas klubivahetust

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Davis
Anthony Davis Foto: STREETER LECKA / AFP

New Orleans Pelicansi meeskonna üks liidreid Anthony Davis on teada andnud, et soovib lähiajal meeskonda vahetada.

ESPN-i andmetel on Davis andnud oma agendile Rich Paulile teada, et ei soovi enam Pelicansiga lepingut pikendada ning tahaks tulevikus mõnes teises meeskonnas mängida, kuna Davise arust pole Pelicans piisavalt konkurentsivõimeline.

Väidetavalt soovis Pelicans tuleval suvel Davisele pakkuda uut lepingut, mis oli viie aasta pikkune ning mille tulemusena oleks Davis teeninud 240 miljonit dollarit. Vaatamata sellele on 25-aastane korvpallur siiski plaanimas lahkumist.

Kuigi varasemalt seostati Davist peamiselt Boston Celticsiga, siis nüüdseks on hakatud uskuma, et tänu tema agendile Rich Paulile võib Davis liituda hoopis Los Angeles Lakersiga. Nimelt on Paul lisaks Davisele ka Lebron Jamesi agent.

Sel hooajal on Davis Pelicansi eest näidanud suurepärast vormi, saades keskmiselt mängus kirja 29,3 punkti, korjates 13,3 lauapalli ning jagades 4,4 resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles