Andri Arula: Olgem linnana eeskujuks!

Andri Arula
, ettevõtja (Reformierakond)
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimase kahe kümnendiga on Pärnu palju muutunud.
Viimase kahe kümnendiga on Pärnu palju muutunud. Foto: Mailiis Ollino

Käre pakane mõjub suvepea­linnale tervistavalt. Tänavailt koristatud lumi, kõnniteed kaetud graniitkillustikuga. Puistaku kildu siis linna heakorra eest vastutavad ettevõtted või era­isikud, kellele raad graniitsõelmeid libedatõrjeks jagas. Inimesi valdavat tunnet väljendab vaid sõna: rahulolu.

Tegelikult ongi külmakraadid tõstnud esile Pärnu ilu. Ilu, mis väljendub jõulust jäänud dekoratsioonideski. Tulge ja nautige Koidula parki! Parki, kus ­suvist purskkaevu asendab talvine ja ­valgust heitev installatsioon.

Sageli kipumegi unustama õnne, ­mida kodulinn meile pakub. Leiame aega vinguda, et jälle on käes “tatine” suvi. Me pole rahul sulalumest koristamata tänavatega. Mõistagi meenutas sulailm tänavail väiksemat katastroofi. Kuid raad kutsus pärnakad appi ja toetas ühtlasi graniitsõelmete jagamisega. Linlased vastasid üleskutsele mitte parkida sõiduvahendeid tänavail. Jagatud graniitkild muutis nii mõnegi lõigu kõnniteest turvaliseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles